Archivo de la categoría: Sin categoría

Es presenta l’estudi de Xarxa consultors al I Congrés de Mercats de venda no sedentària

En Xavier Torrens ha presentat els resultats de l’estudi sobre les necessitats dels mercats de venda no sedentària elaborat per Xarxa Consultors l’any passat.

L’acte s’ha celebrat a la Bonnemaison, i hi han participat més de 200 persones. Sempre és un plaer presenciar el final d’un estudi i, sobre tot, poder veure les cares d’assentiment del públic durant la presentació del diagnòstic, i els murmuris d’aprovació a algunes de les proposte presentades. Tan de bo poguem veure com es fan realitat aquestes propostes i contribuim, amb el nostre granet de sorra, a mantenir aquests mercats, tan arrelats a la nostra cultura i tan representatitus d’un determinat mode de vida que no voldriem perdre.

2015-04-13 10.14.09

2015-04-13 10.15.50

2015-04-13 10.23.49

2015-04-13 10.24.00

2015-04-13 10.37.31

 

LinkedInTwitterFacebookGoogle+EvernoteCompartir

Busquem professionals del sector de l’aigua per participar en un estudi de producte

Estem realitzant un estudi de producte per a valorar l’enfocament didàctic i les característiques d’un Màster online en Gestió de l’Aigua que es troba actualment en fase de disseny.

Per realitzar l’estudi estem buscant professionals que vulguin participar en un focus group destinat a recollor les seves valoracions i opinions sobre el producte. Busquem professionals del sector de l’aigua o potencialment interessats en formar-se en aquest àmbit. La participació en el grup es veurà compensada amb un xec-regal d’amazon.

Els focus groups es realitzaran els dies 22, 27 i 28 de gener, de 19 a 20 hores, a la torre Agbar (Av. Diagonal, 211, 08018 Barcelona)

2014-11-06 09.54.04Les persones interessades en participar poden demanar més informació posant-se en contacte amb jennifer fuster

Comencem un seminari de reflexió tècnica sobre Món Local i Convivència

El dimecres 3 de desembre va tenir lloc la primera sessió del Taller Món Local: Diversitat i Convivència, impulsat pel servei Servei de Polítiques d’Acció Comunitària i Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona. Aquest seminari té la finalitat conèixer actuacions que s’estan portant a terme en els diferents ajuntaments identificant aprenentatges i dificultats dins del marc dels conceptes de ciutadania, diversitat i convivència. Hi participaran, fins al 28 de gener, una vintena de tècnics i tècniques locals de la província de Barcelona.

IMG_0187 (1)

Taller de speed networking al col.legi de sociòlegs

Des del col.legi de sociòlegs s’està organitzant un taller de speed networking per posar en contacte a col.legiats amb empreses de consultoria internacional.

La sessió s’organitzarà en el marc del programa de millor de l’ocupabilitat que organitza el Col·legi amb la col·laboració de la Fundació Obra Social “La Caixa” i estarà dinamitzada per Claudia Vallvé, de Xarxa Consultors, i Carla Canal, politòloga i tècnica de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

La tècnica del speed networking permet posar en contacte empreses i professionals, a través d’una dinàmica molt ràpida i àgil. En aquest link trobareu més informació sobre els objectius i destinataris de la sessió.

Notícies del col·legi: FES XARXA I CONEIX A LES ORGANITZACIONS QUE TREBALLEN EN EL SECTOR DE L’ACCIÓ INTERNACIONAL!

 

La Fundació Jaume Bofill convoca una nova beca d’investigació i transferència educativa a l’OCDE 2015

Nova convocatòria de beca d’investigació i transferència educativa a l’OCDE 2015

La Fundació Jaume Bofill, en col·laboració amb l’OCDE, obre la convocatòria de Beca 2015 adreçada a investigadors i investigadores que vulguin fer una estada a la Direcció d’Educació de l’OCDE, amb seu a París. L’estada permet treballar en una institució de referència en recerca comparada a nivell internacional sobre l’assessorament i l’aprenentatge dels sistemes educatius dels diferents països.

Amb aquesta iniciativa, la Fundació vol invertir en:

– La millora i el desenvolupament de la recerca i la prospecció a Catalunya de les qüestions més rellevants en educació, tot oferint a una persona investigadora la possibilitat de treballar amb un equip internacional pioner en la recerca en educació: el Centre for Educational Research and Innovation (CERI) de l’OCDE.

– La transferència de coneixement útil i d’experiències de l’àmbit internacional al context català, i concretament als debats, recerques i projectes propis de la Fundació Jaume Bofill.

CANDIDATURA I TERMINIS

Els sol·licitants hauran d’estar en possessió d’un títol de màster en l’àmbit de les ciències de l’educació, sociologia, psicologia, ciències polítiques, economia o relacionat amb la innovació.

El darrer dia per a la presentació de la candidatura i la documentació és el 5 de desembre de 2014.

Per més informació: www.fbofill.cat/becaocde

 

Busquem voluntaris de la Marató de TV3 per participar en grups de discussió

logo aquascap-lamarato

 

 

Estem realitzant un treball de camp per a l’Agència de l’Avaluació i la Qualitat Sanitàries de Catalunya per conèixer quin ha estat, fins ara, l‘impacte de La Marató de TV3 a la societat catalana. Concretament, el que ens interessa analitzar és l’impacte de la Marató en el coneixement ciutadà de les malalties tractades, la solidaritat, la conscienciació i responsabilitat davant d’aquesta problemàtica, entre d’altres.

Hem parlat amb diferents persones implicades en la Marató de TV3 i ara estem cercant persones voluntàries que hagin participat en diferents edicions del programa agafant trucades telefòniques el dia de la Marató.

IMG_2817El que volem és recollir la seva opinió i conèixer la experiència com a voluntaris a través d’una sèrie de grups de discussió. La trobada es farà a la seu de l’Agència (Roc Boronat 81-95) durant la primera quinzena de juny, en horaris de 18.30h a 20.30h.

Si esteu interessats en participar o si voleu més informació sobre els grups, poseu-vos en contacte amb nosaltres:  ccarrion@gencat.cat Tel: 935513902