Archivo de la categoría: Xarxa Consultors

Som una xarxa de professionals de diferents disciplines, amb més de 20 anys d’experiència, que compartim coneixements i saber fer entorn a projectes concrets. Ens uneix una manera de treballar basada en el rigor metodològic, la col•laboració, i la expertesa en allò que fem.

Xarxa Consultors inaugura despatx

Aquest any ha tocat renovacio de despatx. S’han acabat les taules fixes i els espais immutables. En Guim Costa Calsamiglia ens ha ajudat a dissenyar un nou espai, amb una gran taula, de punta a punta de la sala, i un parell de taules encarades.

2015-12-16 18.09.42

Amb una intervenció mínima, aprofitant al màxim el que teniem i pensant l’espai d’una manera diferent, hem aconseguit un canvi radical en la nostra zona de treball.

Les calaixeres – marcades amb imans de colors – contenen les “propietats irrenunciables” de cada habitant de l’espai. A partir d’aquí, qualsevol lloc es bo. Simplement es tracta d’arrossegar la  calaixera a un lloc lliure, engegar el portàtil i posar-se a treballar.

2015-12-16 18.09.59

I, evidentment, mantenim les zones comuns de l’espai Girona U per fer un cafetó, una reunió improvisada a la Galeria o llegir tranquilament al sofà de l’entrada…

 

Estudi del potencial comercial del Casc Antic de Viladecans

vila1

 Un equip de treball de Xarxa Consultors en col·laboració amb el Col•legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, per encàrrec de l’Ajuntament de Viladecans hem realitzat els darrers mesos un estudi sobre el potencial comercial del seu Casc Antic, a partir d’un cens de carrers i locals buits.

El treball de camp s’ha realitzat a unes dates molt comercials, i amb temperatures estranyament càlides. Ha estat interessant veure com la gent s’estranyava al veure fer fotos a locals buits amb una tablet. Ens han preguntat, s’han amagat per no sortir a la foto…i fins i tot ens han donat dades de contacte per si volíem llogar els locals.

Hem tingut alguns problemes tècnics amb la incompatibilitat d’algunes aplicacions amb els diferents sistemes operatius que ens ha “obligat” a passejar  alguna jornada de més per la vila. Un cop hem resolt aquest tema, tot ha estat molt agradable i àgil.

vila2

Word, Excel, PDF, Polaris Office, Dropbox, Whatsapp, càmeres, PC’s, mòbils, iPad, internet…cada cop sumem més dispositius i programes que, un cop dominats, ens fa més fàcil les tasques.

L’informe resultant recull dades d’interès, com la percepció comercial dels carrers, l’estat general d’aquests, la relació de locals buits i característiques dels mateixos, etc. per facilitar la futura intervenció per a la dinamització comercial del Casc Antic de Viladecans.

Xarxa Consultors us desitja una bona escudella de nadal

Com ja és tradició, des de Xarxa Consultors
hem preparat un petit video per felicitar el nadal als nostres amics, col.laboradors i clients.

Aquest any desitgem…
UNA BONA ESCUDELLA DE NADAL

mail

Si no s’obre el video copieu aquesta direcció al navegador: https://www.youtube.com/watch?v=u-nmyuifjpA

25 anys del col.legi de sociòlegs i politòlegs de Catalunya

Ahir el COLPIS va celebrar el seu 25 aniversari amb un acte al mateix temps reflexiu i lúdic, en el que varem tenir el plaer d’estar presents des de la fila 0.

2014-12-01 19.14.31

Joan Botella, Marina Subirats i Joan Subirats varen reflexionar sobre el paper de politòlegs i sociòlegs davant la nova realitat social i política, amb el periodiste Joan Carles Rius com a moderador.

Un bon resum de les idees del debat es pot trobar a twitter, sota el hashtag #colpis25.


 

L’equip de Xarxa desitja un bon any als seus clients, col.laboradors i amics

Com cada any, des de Xarxa Consultors hem preparat un vídeo per felicitar l’arribada del nou any als nostres clients, col.laboradors i amics. El vídeo d’enguany està dedicat a la nostra història.

I que el 2014 ens porti molts nous projectes a tots!!

Al canal you tube de Xarxa Consultors, es poden trobar tots els nostres vídeos i felicitacions de nadal.

Xarxa Market. Espai de trobada professional a Girona U

Cartel Xarxa Market 1

Som un grup de professionals autònoms que treballem en xarxa compartint experiències i projectes.Volem un espai per parlar, compartir i conèixer persones que pels seus interessos o per la seva trajectòria vital i professional ens aportin energia, reflexions i junts poder imaginar noves propostes i projectes.Volem organitzar trobades l’últim dimarts de cada mes amb persones interessades en sumar idees i projectes: empreses, professionals, freelances, etc. de diferents àmbits i disciplines.

La primera serà el proper dimarts 29 d’octubre de 18h a 20h al c/Girona 1, ppal 1a de Barcelona. Si t’apuntes, t’agrairiem que enviessis la teva confirmació d’assistència a laiamonterde@xarxaconsultors.com

Consells emprenedors per a adolescents

El 20 de febrer de 2013 Xarxa Consultors i l’associació Arrenca a córrer vam tenir l’oportunitat de compartir reflexions amb nois i noies de batxillerat de l’Escola IPSI de Barcelona. Arrenca a córrer és una associació creada per dues emprenedores socials, la Mercè Botella i la Laura Robert, amb l’objectiu de promoure la cultura emprenedora entre infants i joves. Seguint la nostra filosofia de treball en xarxa, quan l’Escola IPSI va proposar a la Laia Monterde (membre de Xarxa Consultors) fer una sessió sobre emprenedoria en el marc de les Jornades Culturals del centre, la reacció va ser immediata, proposar una sessió conjunta amb Arrenca a córrer.20130220_090605-300x225

Ens varem trobar davant d’una colla de joves engrescats i motivats per debatre entorn al nou paradigma laboral del que en són clars protagonistes, a partir d’experiències emprenedores i d’aquest vídeo. Els hi vam plantejar les disjuntives OCI-NEGOCI, COMPARTIR-COMPETIR, FLEXIBILITAT-ESTABILITAT I ÈXIT-FRACÀS i vam desenvolupar un taller participatiu en el que 30 joves de batxillerat van reflexionar sobre com veuen aquests valors en la seva vida personal i en el marc dels seus objectius professionals de futur.

A més, Barcelona TV n’ha publicat un breu article a la seva web BTVnotícies.cat