Archivo por meses: octubre 2012

Ajudant a redissenyar el mercat del futur

Acabem d’iniciar un nou projecte amb la Diputació de Barcelona per ajudar a re-pensar el futur dels mercats municipals.

Davant una situació sòcioeconòmica  a la que no han estat aliens els mercats municipals, la Diputacióvol dissenyar noves respostes que permetin impactar en el posicionament actual dels mercats. Aquesta intervenció es vol realitzar des d’un punt de vista participatiu, implicant als agents afectats, recollint les seves propostes i promovent la seva actuació coordinada.

El projecte ha començat amb la constitució d’un panell d’experts, format per persones representatives en l’àmbit dels mercats (directors de mercats, investigadors, consultors….) que acompanyarà a l’equip de projecte durant el procés aportant aporta visió crítica i informació contextual sobre la realitat dels mercats municipals i complementant la informació recollida durant les dinàmiques participatives amb reflexions que ajudin a enriquir les conclusions obtingudes.

La primera sessió de treball es va celebrar al recinte Mundet, i va generar un interessant debat sobre la situació actual dels mercats municipals.

Ajudan's a repensar el mercat del futur

En les properes setmanes se celebraran tallers amb regidors, tècnics municipals i paradistes de mercats municipals. En total es preveu la participació d’unes 90 persones en aquests tallers.

 

LinkedInTwitterFacebookGoogle+EvernoteCompartir

Èxit de la xerrada d’Alumini UB

Tant el públic assistent com els organitzadors de la xerrada “Com fer un estudi de Mercat amb pocs recursos”, Alumini UB i el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, van coincidir en la bona crítica de l’experiència i es va felicitar a la ponent Clàudia Vallvé.

Es van apropar unes 80 persones per escoltar de primera mà els consells i metodologia a seguir per realitzar estudis de mercat “low cost”, tal i com s’explica al web del COLPIS.

Degut a l’èxit de la iniciativa es pretén repetir la xerrada. Trobareu la informació en aquest bloc.

Per una altra banda, si formeu part d’alguna organització interessada en contactar amb Xarxa Consultors per oferir  aquest  tipus  de xerrada, podeu contactar a xarxa@xarxaconsultors.com

Xerrada 23/10/12: Com fer un estudi de mercat amb pocs recursos

El proper 23 d’octubre Clàudia Vallvé, consultora de Xarxa Consultors, ofereix una xerrada on es donarà consells pràctics sobre com abordar un estudi de mercat i com gestionar la informació obtinguda perquè sigui útil per a l’empresa, sempre des de la necessitat de fer-ho de manera efectiva i amb pocs recursos.

Data: 23 d’octubre de 2012

Lloc: Seu d’Alumni UB (Diputació, 250. Casa Garriga i Nogués)

Hora: 19 h

Podeu assistir prèvia inscripció on line.