Archivo por meses: octubre 2013

Comença el treball de camp per l’estudi sobre l’impacte social de la Marató de TV3

Després d’una intensa fase de disseny metodològic, aquesta setmana hem començat les primeres entrevistes exploratòries per al projecte d’estudi del impacte social de la Marató de TV3, que estem treballant conjuntament amb l’equip de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya per encàrrec de la Fundació La Marató de TV3.

Durant el que ens queda de 2013 i gran part de 20cap-lamarato14 parlarem amb diferents tipus de col.lectius directa o indirectament relacionats amb el programa: afectats, associacions, voluntaris, organitzadors d’activitats populars, empreses, científics, metges, etc. per tal d’analitzar l’impacte de la Marató de TV3.

L’estudi es realitzarà des d’un enfocament eminentment qualitatiu, amb entrevistes, grups de discussió i estudis de cas. Aquesta informació s’acabarà de complementar amb dades quantitatives secundàries i amb la realització d’una enquesta.

L’equip de projecte esta format per Claudia Vallvé, Carolina Costa, Laia Monterde i Nayra Pañella, tot i que puntualment es podran afegir altres membres a l’equip per donar suport en el treball de camp.

LinkedInTwitterFacebookGoogle+EvernoteCompartir

Xarxa Market. Espai de trobada professional a Girona U

Cartel Xarxa Market 1

Som un grup de professionals autònoms que treballem en xarxa compartint experiències i projectes.Volem un espai per parlar, compartir i conèixer persones que pels seus interessos o per la seva trajectòria vital i professional ens aportin energia, reflexions i junts poder imaginar noves propostes i projectes.Volem organitzar trobades l’últim dimarts de cada mes amb persones interessades en sumar idees i projectes: empreses, professionals, freelances, etc. de diferents àmbits i disciplines.

La primera serà el proper dimarts 29 d’octubre de 18h a 20h al c/Girona 1, ppal 1a de Barcelona. Si t’apuntes, t’agrairiem que enviessis la teva confirmació d’assistència a laiamonterde@xarxaconsultors.com

Com som els catalans? | Fem Escola a Barcelona

Les guies didàctiques Com som els catalans?, elaborats per l’equip de Xarxa Consultors per a la Fundació Jaume Bofill,  a la secció “suggerim” del Fem Escola.

fem escola

vía Com som els catalans? | Fem Escola a Barcelona.

JORNADA LOS SERVICIOS DE CUIDADOS DE LARGA DURACIÓN

Xarxa Consultors tuvo el placer de colaborar en el proyecto “Nuevas profesiones para la organización social del cuidado cotidiano” coordinado por el Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball – QUIT , para el cual se realizaron una serie de grupos de discusión.

Como consecuencia de este trabajo, el QUIT realiza la  Jornada:

Los servicios de cuidados de larga duración.

Retos de futuro ante el bienestar cotidiano

 

El próximo miércoles 30 de Octubre 2013

En el Ateneu Barcelonès (Sala Verdaguer) – Barcelona

 

La jornada se realiza en el marco del proyecto de investigación “Nuevas profesiones para la organización social del cuidado cotidiano”, financiado por el Instituto de la Mujer, y tiene como objetivo dar a conocer a los agentes implicados e interesados los resultados del estudio, así como ofrecer un espacio de reflexión y debate sobre la necesidad de encontrar nuevas soluciones, o replantear las existentes, en torno al cuidado de larga duración.

Dirigido especialmente a los proveedores de servicios de cuidado, gestores, profesionales del ámbito del cuidado y cuidadores; entidades, instituciones públicas y representantes de los diferentes colectivos y público en general.

El acto es abierto y gratuito.

 

Información y confirmación de asistencia (obligatoria) a quit@uab.cat

 

 

Surt la memòria del cinquè congrés de mercats municipals

Ja s’ha publicat a la web de la Diputació la memòria del cinquè congrés de mercats municipals, en el que en Xavier Torrent i la Georgina Xufré de l’Oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació de Barcelona, que varen presentar els resultats de l’estudi sobre necessitats dels mercats municipals de la provínica de Barcelona realitzat per Xarxa Consultors.

Tapa memoria congres

Podeu consultar l’informe clicant aqui.

Nou projecte de detecció de necessitats dels mercats no sedentaris de la província de Barcelona

Durant el 2012-2013  s’ha realitzat un treball participatiu amb tècnics, regidors i paradistes de mercats municipals per a pensar noves actuacions als mercats municipals de la província.

Des de l’àrea de mercats i fires de la Diputació de Barcelona es vol replicar aquesta intervenció en l’àmbit dels mercats no sedentaris, a fi de recollir propostes d’actuació tant en relació al funcionament actual com a la generació de noves idees per a la transformació dels mercats no sedentaris.

Aquest procés es realitzarà de manera participativa, i implicarà la realització de 10 tallers amb diferents perfils  vinculats al món de les fires i els mercats no sedentaris: tècnics, regidors de comerç, caps de plaça, paradistes de mercats no sedentaris, productors i artesans, nous formats de começ. Així mateix, es realitzaràn entrevistes amb consumidors i associacions de consumidors.

Aquest més d’octubre s’han iniciat els primers tallers amb tècnics de mercats no sedentaris, i es preveu que el treball de camp s’allargui fins a febrer de 2014.

2013-10-01 14.07.18

Des de la wiki de projecte, s’anirà mantenint actualitzada tota la informació generada en el marc del projecte i es facilita un espai on line de participació des del qual es poden abocar noves propostes, idees i comentaris.