Archivo por meses: enero 2014

Vídeo de presentació de les guies didàctiques del PaD

Des de Xarxa Consultors hem elaborat 10 Guies Didàctiques per a la Fundació Jaume Bofill per treballar a les aules com és la societat catalana avui a partir dels resultats de l’enquesta Panel de Desigualtats Socials a Catalunya.

Per presentar les guies, també hem elaborat un vídeo en el que s’explica el seu plantejament didàctic i funcionament.

Aquest vídeo també es pot veure des de la plana web del Panel de Desigualtats Socials a Catalunya, de la Fundació Jaume Bofill i el canal you tube de la Fundació.

Les guies es composen d’una Proposta didàctica, un Quadern del docent i un Quadern de l’alumne, amb propostes d’activitats i materials de suport, totes elles descarregables gratuïtament a la web del PaD

 

 

LinkedInTwitterFacebookGoogle+EvernoteCompartir

Estudi del GREL sobre sentiments de pertinença territorial

Iniciem una nova col.laboració amb el GREL (Grup de Recerca en Estudis Locals de la Universitat de Barcelona) en el marc d’un estudi els factors que determinen el sentiment de pertinença a diferents nivells territorials.

grel

Durant aquest mes i el vinent realitzarem diversos grups de discussió a la Universitat de Barcelona per conèixer més a fons la relaicó entre territori i elements d’identificació personal quotidians (símbols, hàbits, etc.).

Per tal de fer aquest estudi estem buscant persones que visquin en diferents municipis de l’àrea metropolitana (excloent Barcelona) i que tinguin nacionalitat espanyola que vulguin participar en una sèrie de grups de discussió. L’objectiu d’aquests grups és parlar sobre els elements que ens fan sentir identificats amb un determinat territori o municipi.

Si voleu participar o podeu fer difussió sobre aquest projecte, feu clic en l’enllaç al bloc del GREL on trobareu el formulari d’inscripció als grups de discussió.

Participa!!! Estudi del GREL / Estudio del GREL | Actualitat – Actualidad – News..