Archivo por meses: diciembre 2014

Xarxa Consultors us desitja una bona escudella de nadal

Com ja és tradició, des de Xarxa Consultors
hem preparat un petit video per felicitar el nadal als nostres amics, col.laboradors i clients.

Aquest any desitgem…
UNA BONA ESCUDELLA DE NADAL

mail

Si no s’obre el video copieu aquesta direcció al navegador: https://www.youtube.com/watch?v=u-nmyuifjpA

LinkedInTwitterFacebookGoogle+EvernoteCompartir

Busquem professionals del sector de l’aigua per participar en un estudi de producte

Estem realitzant un estudi de producte per a valorar l’enfocament didàctic i les característiques d’un Màster online en Gestió de l’Aigua que es troba actualment en fase de disseny.

Per realitzar l’estudi estem buscant professionals que vulguin participar en un focus group destinat a recollor les seves valoracions i opinions sobre el producte. Busquem professionals del sector de l’aigua o potencialment interessats en formar-se en aquest àmbit. La participació en el grup es veurà compensada amb un xec-regal d’amazon.

Els focus groups es realitzaran els dies 22, 27 i 28 de gener, de 19 a 20 hores, a la torre Agbar (Av. Diagonal, 211, 08018 Barcelona)

2014-11-06 09.54.04Les persones interessades en participar poden demanar més informació posant-se en contacte amb jennifer fuster

Un altre cop, diumenge d’enquestes a La Marató de TV3

Aquest diumenge varem tornar un altre cop a la fira de Barcelona per fer enquestes a les persones que trucaven per fer la seva donació a La Marató de TV.

Aquest any, per fer les enquestes varem comptar amb part de l’equip de l’any passat: el Xavi Peralta de Xarxa, la Susanna  Cabrera de toc de gestió, la Laura Robert d’arrenca a còrrer, la Marta Sánchez i la Laura Mencia. A més, es va afegir la Núria Soldevillas i  l’equip d’actÍva Prospect (Berta Pongiluppi, Laia Pallejà i Meritxell Garsaball). Un veritable dream team!.

2014-12-14 14.49.312014-12-14 17.53.49

Obert aplicatiu FTFE 2015

ftfe

 

Ja es pot començar a notificar les formacions bonificades de l’any 2015.

Si aquest any vols fomentar la formació continuada a la teva empresa i no vols perdre cap cèntim d’aquesta partida, pots demanar-nos pressupost per gestionar les bonificacions.

Surten guanyant els treballadors i l’empresa. És un dret i una oportunitat per fomentar la formació i guanyar en qualitat.

Pots informar-te del que fem, aquí, i per més informació, escriu un mail a info@xarxaconsultors.com

Començem l’any amb bons continguts!

Comencem un seminari de reflexió tècnica sobre Món Local i Convivència

El dimecres 3 de desembre va tenir lloc la primera sessió del Taller Món Local: Diversitat i Convivència, impulsat pel servei Servei de Polítiques d’Acció Comunitària i Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona. Aquest seminari té la finalitat conèixer actuacions que s’estan portant a terme en els diferents ajuntaments identificant aprenentatges i dificultats dins del marc dels conceptes de ciutadania, diversitat i convivència. Hi participaran, fins al 28 de gener, una vintena de tècnics i tècniques locals de la província de Barcelona.

IMG_0187 (1)

25 anys del col.legi de sociòlegs i politòlegs de Catalunya

Ahir el COLPIS va celebrar el seu 25 aniversari amb un acte al mateix temps reflexiu i lúdic, en el que varem tenir el plaer d’estar presents des de la fila 0.

2014-12-01 19.14.31

Joan Botella, Marina Subirats i Joan Subirats varen reflexionar sobre el paper de politòlegs i sociòlegs davant la nova realitat social i política, amb el periodiste Joan Carles Rius com a moderador.

Un bon resum de les idees del debat es pot trobar a twitter, sota el hashtag #colpis25.