Archivo por meses: enero 2015

Iniciem el projecte AlterBeques, sobre alternatives al finançament de la formació

Iniciem una nova recerca per la Fundació Jaume Bofill sobre models alternatius de finançament de la formació.

alterbequeslogoL’objectiu del projecte és analtizar models i experiències, d’arreu del món, que facin més accessible la formació a tots els nivells, des de pre-escolar fins a universitat i formació continua, a través de modalitats diverses (beques, ajuts, prèstecs, crèdits, crowfunding… ) A partir d’aquesta informació s’analitzaran diferents propostes per aplicar a Catalunya.

A més, el projecte pretèn obrir el debat sobre el tema del finançament de la formació. Per fer-ho, s’ha llençat un bloc de projecte en el que anirem reflexionant de manera setmanal al voltant del que anem trobant durant la recerca.

Podeu seguir l’avanç del projecte i fer-nos arribar els vostres comentaris i aportacions a:

www.alterbeques.cat

LinkedInTwitterFacebookGoogle+EvernoteCompartir

Buscamos a profesionales del sector del agua para un estudio de producto

Estamos realizando un estudio de producto para valorar el enfoque y las características de un Master online en Gestión del Agua que se encuentra actualmente en fase de diseño.

Para realizar el estudio estamos buscando profesionales que deseen participar en un focus group destinado a recoger sus valoraciones y opiniones sobre el producto. Concretamente, buscamos profesionales del sector del agua o potencialmente interesados en formarse en este ámbito. La participación en el grupo se verá compensada con un cheque regalo de amazon.

Los grupos se realizarán los días 27 y 28 de enero, y 4 de febrero de 19 a 20 horas, en la torre Agbar (Av. Diagonal, 211, 08018 Barcelona)

2014-11-06 09.54.04Las personas interesadas en participar pueden contactar con jennifer fuster para pedir más información y/o reservar su plaza.