Archivo por meses: febrero 2015

Novedades en la aplicación de la FTFE

ftfe

Este año como novedad la aplicación de la FTFE incluye en el momento de la finalización de participantes dos nuevos campos (Teléfono, Email), se intuye, para facilitar inspecciones directas con los participantes.

Por lo tanto, a partir de éste año se trabajará con éstos datos, y recomendamos que el teléfono de contacto sea el de la centralita del puesto de trabajo, y si no existiera, el directo, pero nunca el particular. En el caso del email sería conveniente que fuera igualmente el corporativo.

Para tener toda la documentación al día, y evitar problemas en el caso de que se realicen dichas inspecciones telefónicas, recordamos que hay que tener en consideración algunos de los requerimientos de la FTFE:

- Se han de pasar los cuestionarios de satisfacción en el momento de finalizar la formación.
– Los diplomas se deberán entregar a los participantes no más tarde de 2 meses posteriores a la fecha de finalización del curso.

Otras de las novedades de la aplicación es la modificación en el apartado de Incidencias. Además de las observaciones existe un desplegable para identificar la temática de la incidencia y campos nuevos para identificar a la persona de contacto (y contacto) del responsable que ha comunicado la incidencia.

LinkedInTwitterFacebookGoogle+EvernoteCompartir

Estudi del potencial comercial del Casc Antic de Viladecans

vila1

 Un equip de treball de Xarxa Consultors en col·laboració amb el Col•legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, per encàrrec de l’Ajuntament de Viladecans hem realitzat els darrers mesos un estudi sobre el potencial comercial del seu Casc Antic, a partir d’un cens de carrers i locals buits.

El treball de camp s’ha realitzat a unes dates molt comercials, i amb temperatures estranyament càlides. Ha estat interessant veure com la gent s’estranyava al veure fer fotos a locals buits amb una tablet. Ens han preguntat, s’han amagat per no sortir a la foto…i fins i tot ens han donat dades de contacte per si volíem llogar els locals.

Hem tingut alguns problemes tècnics amb la incompatibilitat d’algunes aplicacions amb els diferents sistemes operatius que ens ha “obligat” a passejar  alguna jornada de més per la vila. Un cop hem resolt aquest tema, tot ha estat molt agradable i àgil.

vila2

Word, Excel, PDF, Polaris Office, Dropbox, Whatsapp, càmeres, PC’s, mòbils, iPad, internet…cada cop sumem més dispositius i programes que, un cop dominats, ens fa més fàcil les tasques.

L’informe resultant recull dades d’interès, com la percepció comercial dels carrers, l’estat general d’aquests, la relació de locals buits i característiques dels mateixos, etc. per facilitar la futura intervenció per a la dinamització comercial del Casc Antic de Viladecans.