Archivo por meses: noviembre 2015

Xarxa Consultors inaugura despatx

Aquest any ha tocat renovacio de despatx. S’han acabat les taules fixes i els espais immutables. En Guim Costa Calsamiglia ens ha ajudat a dissenyar un nou espai, amb una gran taula, de punta a punta de la sala, i un parell de taules encarades.

2015-12-16 18.09.42

Amb una intervenció mínima, aprofitant al màxim el que teniem i pensant l’espai d’una manera diferent, hem aconseguit un canvi radical en la nostra zona de treball.

Les calaixeres – marcades amb imans de colors – contenen les “propietats irrenunciables” de cada habitant de l’espai. A partir d’aquí, qualsevol lloc es bo. Simplement es tracta d’arrossegar la  calaixera a un lloc lliure, engegar el portàtil i posar-se a treballar.

2015-12-16 18.09.59

I, evidentment, mantenim les zones comuns de l’espai Girona U per fer un cafetó, una reunió improvisada a la Galeria o llegir tranquilament al sofà de l’entrada…

 

LinkedInTwitterFacebookGoogle+EvernoteCompartir

Acompanyant a l’equip d’atenció a la dependència de l’Ajuntament de Badalona a millorar els seus processos de treball

Per encàrrec de l’àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, des de començament d’octubre treballem amb l’equip d’atenció a la dependència de l‘Ajuntament de Badalona per ajudar a millorar els seus processos de treball i aconseguir una organització més eficient i, en definitiva, poder oferir un millor servei.

Rambla

Després d’una primera fase breu de diagnòstic i identificació de les principals necessitats de l’àrea, ens hem posat a treballar en la definició dels processos interns. Primer, treballant amb tot l’equip per definir el mapa de processos de l’atenció a la dependència. Després, en petits grups, treballem en profunditat cada un dels processos.

Ens reunirem de manera periòdica fins a mitjans de gener, i mentre un grup treballarà en detall la recepció i l’acollida dels usuaris i les eines per fer un bon diagnòstic, l’altre grup es centrarà en definir el procés d’elaboració del PIA (Pla Individual d’Atenció) i establir criteris que permetin sistematitzar i millorar el seguiment dels usuaris en situació de dependència.

Al final del treball posarem en comú la feina feta i identificarem un o més projectes que es puguin implementar de manera immediata per posar-lo en pràctica seguint els quatra passos de la millora continua (planificar, fer, verificar, actuar).