L’Observatori de la Xarxa de Serveis Socials d’Atenció Domiciliària

L’Observatori de la Xarxa Local SAD és fruit de la la cooperació tècnica i econòmica entre l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona i els ajuntaments adherits, i ha demostrat ser una eina útil per la gestió i la millora dels serveis d’atenció domiciliària en molts ens locals.

Des de 2007 l’Observatori recull dades estadístiques dels serveis socials d’atenció domiciliària  i realitza una anàlisi comparativa i evolutiva d’aquests serveis a la província de Barcelona. Fruit d’aquestes dades s’elaboren informes anuals sobre la cobertura i les prestacions d’aquest servei.

Enguany, Xarxa Consultors s’ocuparà de realitzar l’assistència tècnica i metodològica per a la gestió i explotació de dades de l’Observatori de la xarxa local de serveis socials d’atenció domiciliària. Una assistència tècnica que es concreta en el seguiment i control de les dades quantitatives i qualitatives proporcionades pels ens locals, en resposta al qüestionari enviat des de la Diputació de Barcelona, i el seu posterior anàlisi i explotació.

capcalera_sad_780x260

LinkedInTwitterFacebookGoogle+EvernoteCompartir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>