Xarxa Consultors inaugura despatx

Aquest any ha tocat renovacio de despatx. S’han acabat les taules fixes i els espais immutables. En Guim Costa Calsamiglia ens ha ajudat a dissenyar un nou espai, amb una gran taula, de punta a punta de la sala, i un parell de taules encarades.

2015-12-16 18.09.42

Amb una intervenció mínima, aprofitant al màxim el que teniem i pensant l’espai d’una manera diferent, hem aconseguit un canvi radical en la nostra zona de treball.

Les calaixeres – marcades amb imans de colors – contenen les “propietats irrenunciables” de cada habitant de l’espai. A partir d’aquí, qualsevol lloc es bo. Simplement es tracta d’arrossegar la  calaixera a un lloc lliure, engegar el portàtil i posar-se a treballar.

2015-12-16 18.09.59

I, evidentment, mantenim les zones comuns de l’espai Girona U per fer un cafetó, una reunió improvisada a la Galeria o llegir tranquilament al sofà de l’entrada…

 

LinkedInTwitterFacebookGoogle+EvernoteCompartir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>