Subvencions per la millora de la gestió municipal

El Departament de Governació i Relacions Institucionals ha obert una convocatòria adreçada als municipis per que realitzin actuacions adreçades a la millora en l’eficiència de la seva gestió i optimització dels seus recursos.

Des de Xarxa Consultors oferim als municipis l’elaboració d’un pla de millora per a la optimització de recursos humans i materials, que impliqui a tota la corporació en la identificació de mesures en tres grans àmbits: espai físic, temps de treball i recursos materials.

Podeu trobar més informació sobre la proposta de Xarxa Consultors clicant aqui.

Amb aquesta subvenció el Departament de Governació pretén ajudar als municipis a gestionar els seus recursos de manera més eficient.

Les subvencions són per la contractació externa d’estudis i actuacions, cobreixen entre un 75% i un 95% del cost de l’estudi, i oscil·len entre els 1.300 i 2.900 € en funció de la dimensió del municipi sol·licitant.

Les sol·licituds s’han de presentar a través de la plataforma EACAT, han de ser aprovades per l’alcalde/essa president/a de l’ajuntament i  formalitzades pel/per la secretari/ària o secretari/ària interventor/a.

Trobareu més informació sobre aquesta subvenció a l’ORDRE GRI/239/2011, de 22 de setembre, disponible en la següent adreça web (http://www.gencat.cat/diari/5974/11259066.htm)

El termini per a demanar la sol·licitud finalitza el 14 d’octubre.

LinkedInTwitterFacebookGoogle+EvernoteCompartir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>