Comença el treball de camp per l’estudi sobre l’impacte social de la Marató de TV3

Després d’una intensa fase de disseny metodològic, aquesta setmana hem començat les primeres entrevistes exploratòries per al projecte d’estudi del impacte social de la Marató de TV3, que estem treballant conjuntament amb l’equip de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya per encàrrec de la Fundació La Marató de TV3.

Durant el que ens queda de 2013 i gran part de 20cap-lamarato14 parlarem amb diferents tipus de col.lectius directa o indirectament relacionats amb el programa: afectats, associacions, voluntaris, organitzadors d’activitats populars, empreses, científics, metges, etc. per tal d’analitzar l’impacte de la Marató de TV3.

L’estudi es realitzarà des d’un enfocament eminentment qualitatiu, amb entrevistes, grups de discussió i estudis de cas. Aquesta informació s’acabarà de complementar amb dades quantitatives secundàries i amb la realització d’una enquesta.

L’equip de projecte esta format per Claudia Vallvé, Carolina Costa, Laia Monterde i Nayra Pañella, tot i que puntualment es podran afegir altres membres a l’equip per donar suport en el treball de camp.

LinkedInTwitterFacebookGoogle+EvernoteCompartir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>