Acompanyant a l’equip d’atenció a la dependència de l’Ajuntament de Badalona a millorar els seus processos de treball

Per encàrrec de l’àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, des de començament d’octubre treballem amb l’equip d’atenció a la dependència de l‘Ajuntament de Badalona per ajudar a millorar els seus processos de treball i aconseguir una organització més eficient i, en definitiva, poder oferir un millor servei.

Rambla

Després d’una primera fase breu de diagnòstic i identificació de les principals necessitats de l’àrea, ens hem posat a treballar en la definició dels processos interns. Primer, treballant amb tot l’equip per definir el mapa de processos de l’atenció a la dependència. Després, en petits grups, treballem en profunditat cada un dels processos.

Ens reunirem de manera periòdica fins a mitjans de gener, i mentre un grup treballarà en detall la recepció i l’acollida dels usuaris i les eines per fer un bon diagnòstic, l’altre grup es centrarà en definir el procés d’elaboració del PIA (Pla Individual d’Atenció) i establir criteris que permetin sistematitzar i millorar el seguiment dels usuaris en situació de dependència.

Al final del treball posarem en comú la feina feta i identificarem un o més projectes que es puguin implementar de manera immediata per posar-lo en pràctica seguint els quatra passos de la millora continua (planificar, fer, verificar, actuar).

 

LinkedInTwitterFacebookGoogle+EvernoteCompartir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>