Un Pla d’igualtat per a l’ORGT

Fins a mitjans de 2016 estarem treballant a l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT) per la elaboració del Pla d’Igualtat.

Durant aquest darrer trimestre de l’any hem estat preparant la metodologia i tot just acabem de convocar els dos òrgans de participació que aniran fent el seguiment del pla durant tot el procés d’elaboració: la comissió d’igualtat i el comitè directiu.

igualdad-d-e-oportunidades1El primer trimestre de 2016 el dedicarem a fer un diagnòstic d’igualtat a l’organisme, que endagarem a partir de l’anàlisi de dades quantitatives i qualitatives (explotació de dades de la plantilla, anàlisi de documents interns i externs, entrevistes en profunditat amb interlocutors clau, entrevistes estructurades amb diferents persones de l’organisme i enquesta a tota la plantilla de l’Organisme). L’anàlisi i explotació de tota aquesta informació ens permetrà identificar els punts de millora, des del punt de vista de la igualtat, i elaborar un Pla amb accions a curt, mig i llarg termini. La participació de tot el personal i l’anàlisi en clau de millora seran els principals eixos que ens guiaràn al llarg de tot aquest procés.

 

LinkedInTwitterFacebookGoogle+EvernoteCompartir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>